STEM utdanning

STEM partner

Her presenterer vi fortløpende våre STEM partnere.

Twoday logo liten
twoday er vår aller første STEM-partner.

Dette sier twoday om seg selv og om hvorfor de er stolt STEM-partner.

"twoday er en av Nordens største leverandører av virksomhetskritiske IT-løsninger, konsulenttjenester og datadrevne teknologier. Hver dag utvikler vi virkelig nyttige løsninger som gjør folks hverdag litt enklere. Fra å spare tid og ressurser til å forbedre resultater. Og vet du hva? Vi elsker det. Nettopp derfor ønsker vi å inspirere studenter til å velge STEM-utdanningene i Norge gjennom å bidra som rollemodeller."

Bekk logo liten
BEKK er STEM partner

"Bekk er et norsk selskap med over 500 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. For å utvikle de beste løsningene trenger vi et mangfold av personligheter med STEM-kompetanse."

Sopra Steria logo liten
Sopra Steria er STEM partner

"The world is how we shape it. Visjonen vår er at vi, sammen med kundene våre, vil forbedre måten vi lever og jobber på gjennom bærekraftig utvikling og digital transformasjon."

Subsea7
Subsea7 er STEM partner

Subsea 7 er en ledende leverandør av offshore prosjekter og tjenester til energiindustrien. Subsea 7 gjør energiomstillingen mulig gjennom utvikling av olje- og gassprosjekter med lavere utslipp og utvikling av fornybar energi og energiløsninger.
"Subsea7 har valgt å bli Stem-partner fordi vi er opptatt av å vise unge at realfagskompetanse trengs for å løse de store utfordringene verden står overfor. Og vi er overbevist om at flere vil velge utdanning innen realfag hvis vi kan synliggjøre hvilke fantastiske muligheter de får med teknologisk kompetanse."

KSA Tlogo
KSAT er STEM partner

"We connect space and earth. Som en ledende leverandør av bakkenett-tjenester og jordobservasjons-tjenester i mange år, vet vi hva som skal til for å drive og levere raske og pålitelige tjenester – hver dag."

Hinnstein logo6
Hinnstein er STEM partner

Hinnstein tilbyr tverrfaglige ingeniørtjenester fra idéutvikling til prosjektering og driftsstøtte.

Sparebank 1 utvikling
Sparebank 1 Utvikling er STEM partner

"Vi utvikler og drifter løsninger som brukes av over 1 million bankkunder. Hver åttende nordmann har oss i lomma. Vi er eksperter på finansiering, betaling, sparing og en hel masse andre ting. Men vi er ikke en bank."

Logo elkem rgb pos
Elkem er STEM partner

Elkem is one of the world's leading providers of advanced silicon-based materials shaping a better and more sustainable future.

Gen2energy
Gen2Energy er STEM partner

The environmental footprint is a key part of Gen2 Energy, and in addition to working towards a zero-emission production line, the company also aims at having minimal emissions in the distribution of green hydrogen. Lastly, Gen2 Energy targets to develope an easy-to-use plug-and-play solution for end customers, making the adaption of green hydrogen smooth and cost efficient for our customers

NOFI Tromsø logo trans
NOFI Tromsø er STEM partner

NOFI er et innovativt industrikonsern som utvikler, produserer og selger produkter og tjenester over hele verden innenfor det maritime marked. Med basis i forskning og utvikling og sterkt fokus på havet og kunden, skaper NOFI bærekraftige løsninger som er med på å sikre en ren og levende kyst gjennom kostnadseffektive og solide kvalitetsprodukter.

Nasjonalt senter for e helse
Nasjonalt senter for e-helseforskning er STEM partner

Nasjonalt senter for e-helseforskning skal bidra til en kunnskapsbasert utvikling på e-helsefeltet gjennom forskning, samarbeid og kunnskapsformidling. Gjennom tverrfaglig forskning og kunnskapsutvikling ønsker vi å bidra til en bedre helsetjeneste for innbyggerne. Sammen med hele sektoren skal vi nå det nasjonale målet om pasientens helsetjeneste.